O2SKIN oxigénes arcápoló kozmetikum

Oxigénnel dúsított mély hidratáló arckrém és szemkörnyék ápoló, ránctalanító hatású arcápoló kozmetikum. Az éjszakai és nappali arckrémek valamint a szemkörnyék ápolók megóvják, hidratálják és fiatalossá varázsolják az arcod és a szemeid finom bőrét.

Úgy általában mi a fő előnye egy oxigéntartalmú krémnek?

Az Oxigénes krémek fő előnyei, hogy növelhetik az összetevők hatékonyságát. A bőr 21 éves kora után elveszíti rugalmasságát, és az első ráncok is megjelenhetnek ebben az időben.
Ilyenkor jelennek meg leggyakrabban a kiszáradás és a fáradtság első jele. Ez az öregedési folyamatnak köszönhető, amely megváltoztatja az oxigéneloszlásért felelős kapillárisok szerkezetét. Az innovatív, és speciális oxigén felvevő technológiának köszönhetően elérhetővé válnak a bőr mélyebb rétegei, ezáltal aktiválva a sejtek anyagcseréjét. Az oxigénatomok szerkezetileg kapcsolódnak a kozmetikai termék aktív elemeihez.

Ezért, ha ilyen terméket felvisszük a bőrre, sem az oxigén, sem az elemek nem párolognak, hanem kitöltik a bőrt kollagénnel, vitaminokkal és savakkal.Az oxigén gyorsítja a teljesítményüket és javítja hatékonyságukat. Az oxigén stimulálja a sejteket, és hatékonyabbá teszi őket. Javítja a bőr vérkeringését is, így a bőr tónusa rövid idő alatt javul, és erősebbé és simábbá válik. Az oxigén a legmélyebb rétegekben is táplálja a bőrt. Hatása hosszabb, mint a hagyományos kozmetikumoké. Az oxigén hatás miatt a kozmetikumok felgyorsítják a bőr regenerálódási folyamatait és védelmet nyújtanak a káros belső és külső tényezők ellen.

Kérlek, hogy mindig vedd figyelembe: Az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet, hiszen nem vagyunk egyformák. A bőr természetes állapota (pl. hidratáltsága) egyénenként eltérő és évszaktól, napszaktól függően folyamatosan változik. Készítettünk neked az oxigénes arcápoló krémekről egy jó kis BLOGBEJEGYZÉST is. Ha van kedved, gyere és olvasd el.

A nőiesség és a szépség belőled fakad. Egyedi vagy és értékes.
A mi küldetésünk az, hogy ezt másoknak is megmutasd.