Bronzosítók

Sminkalap

Az arcod sok mindent elárul rólad. Olyannak látnak, amilyennek szeretnéd, hogy lássanak? Mutasd meg, hogy ki is vagy valójában.

Tudd meg, mire valók valójában a sminkalapok (primerek), és hogyan segítenek neked még szebbé válni. A sminkalap gyakorlatilag megágyaz a sminkednek. A felvitele az arckrém után történik, még jóval az alapozó előtt. Gyakorlatilag plusz bőrként segít abban, hogy a sminked a lehető legtartósabb lehessen, azaz például ne kenődjön el. A primer szó egyébként az angol „to prime” igéből származik, és azt jelenti, hogy alapozni. A sminkalapot érdemes minden egyes sminkelés esetén használnod. Pláne, ha extra fontos, hogy a sminked flottul, jó sokáig tartson, és ne kelljen miatta aggódnod.

Tudtad? A sminkalappal készült smink akár 9-10 órán át is kitart, ellenben a csak sima alapozós make-up 4-5 órájával. Szuperül jön, ha egy hosszú programod van aznap, és semmi kedved folyton igazgatni a sminked. Kérlek, hogy mindig vedd figyelembe: Az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet, hiszen nem vagyunk egyformák. A bőr természetes állapota (pl. hidratáltsága) egyénenként eltérő és évszaktól, napszaktól függően folyamatosan változik. Készítettünk neked a sminkalapról egy jó kis BLOGBEJEGYZÉST is. Gyere és olvasd el.

A nőiesség és a szépség belőled fakad. Egyedi vagy és értékes.
A mi küldetésünk az, hogy ezt másoknak is megmutasd.