Bronzosítók

Pirosítók

Az arcod sok mindent elárul rólad. Olyannak látnak, amilyennek szeretnéd, hogy lássanak? Mutasd meg, hogy ki is vagy valójában.

Ugyan csak a nők kis százaléka tartozik ide, de ők rémesen érzik magukat. Ők azok, akik akárhogyan is próbálkoznak, egyszerűen képtelenek elpirulni. Ahogyan ők szokták egymás között mondani: túl vastag az arcukon a bőr. Te is pirosítanád magad? Persze azok, akiknek az érzéseiről lépten-nyomon árulkodnak az arcszínük, mást mondanak, de nem a mi reszortunk, hogy igazságot tegyünk. Tény, hogy egy kis pír az arcon nem csak szexivé varázsolja azt, de fiatalossá, és üdévé is teszi. Ugyan ki szereti az élettelen, fakó arcbőrt? Senki.

Egy kis szín, egy csipet játékosság minden egyes nő arcának jól áll. Gondolj csak arra, amikor megcsípi egy kicsit az arcodat a kinti hideg, vagy amikor elpirulsz zavarodban egy kíváncsi pillantás miatt…Kérlek, hogy mindig vedd figyelembe: Az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet, hiszen nem vagyunk egyformák. A bőr természetes állapota (pl. hidratáltsága) egyénenként eltérő és évszaktól, napszaktól függően folyamatosan változik. Készítettünk neked a pirosítókról egy jó kis BLOGBEJEGYZÉST is. Gyere és olvasd el.

A nőiesség és a szépség belőled fakad. Egyedi vagy és értékes.
A mi küldetésünk az, hogy ezt másoknak is megmutasd.