Bronzosítók

Highlighterek

Az arcod sok mindent elárul rólad. Olyannak látnak, amilyennek szeretnéd, hogy lássanak? Mutasd meg, hogy ki is vagy valójában.

A highlightert sokan nem ismerik, pedig a használatával még gyönyörűbbé válhatnak. No de kezdjük az elején! A highlighterrel a bőr egyes területeit emelhetjük ki. Nem a szó szoros értelmében fényesít, de a hatására az adott terület fénnyel teli lesz, lágyan, vagy erőteljesen kiemelt. Bár azt hihetnéd, hogy csak ragyogó hatású highlighterek vannak, de nem, mattokat is kipróbálhatsz. A highlighter tulajdonképpen nem más, mint egy magas fényű púder. Akkor jó használni, amikor a sminked már késznek tekinted, és elégedetten mustrálod az arcod a tükörben.

A lényege, hogy kiemeld vele az arcod legelőnyösebb pontjait. Gyakorlatilag a felvitele az utolsó simítás a sminkeden, annak legvégső lépése, amolyan finish termék. Kérlek, hogy mindig vedd figyelembe: Az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet, hiszen nem vagyunk egyformák. A bőr természetes állapota (pl. hidratáltsága) egyénenként eltérő és évszaktól, napszaktól függően folyamatosan változik. Készítettünk neked a highlighterekről egy jó kis BLOGBEJEGYZÉST is. Gyere és olvasd el.

A nőiesség és a szépség belőled fakad. Egyedi vagy és értékes.
A mi küldetésünk az, hogy ezt másoknak is megmutasd.