Szájfények

Szájfények

Vigyázz a szádra:) Persze az sem mindegy, hogy milyen szavak hagyják el az ajkaidat, de arra is figyelj, hogy legyenek mindig jól hidratáltak és egészségesek. Te ápolod őket?

Most, hogy mi nők egymás között vagyunk, valljuk be őszintén: sminkeléskor az ajkainkra figyelünk a leginkább, igaz? A rúzs ugyan opció arra, hogy csábossá tegyük, de a szájfény ezerszer praktikusabb. Nem kérdés, miért. A szájfény értelmet nyer. Egy szuper szájfény akkor is ott van velünk, ha egy váratlan randi jön közbe, és a munkába csak egy leheletsminkkel indultunk el. Igazán egyszerű a használata, és nem kell vele annyit pepecselni, mint egy rúzzsal. Csak néhány mozdulat, és már indulhatsz is!

Gyönyörű megjelenést kölcsönöz az ajkaidnak. Hidratálja, teltebbé teszi és lágyítja az ajkakat. Tökéletesen kirajzolja az ajkaidat és hosszan tartó a hatása. Ez a termék egy szájfény és egy ajakbalzsam tökéletes kombinációja. Az édes mandula olajnak, a B5 és E vitaminnak köszönhetően az ajkak puhák, simák és jól hidratáltak maradnak. Kérlek, hogy mindig vedd figyelembe: Az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet, hiszen nem vagyunk egyformák. A bőr természetes állapota (pl. hidratáltsága) egyénenként eltérő és évszaktól, napszaktól függően folyamatosan változik. Készítettünk neked a szájfényekről egy jó kis BLOGBEJEGYZÉST is. Gyere és olvasd el.

A nőiesség és a szépség belőled fakad. Egyedi vagy és értékes.
A mi küldetésünk az, hogy ezt másoknak is megmutasd.