Szájfények

Matt rúzsok

Vigyázz a szádra:) Persze az sem mindegy, hogy milyen szavak hagyják el az ajkaidat, de arra is figyelj, hogy legyenek mindig jól hidratáltak és egészségesek. Te ápolod őket?

A matt rúzsok ideálisak a mindennapokra
A matt, intenzív színek minden helyzetben feldobják az ajkaidat, és ezáltal a megjelenésedet is. Dobj be mindig egy matt rúzst a táskádba, ki tudja mikor lesz rá szükség. Ugye te is csak olyan rúzst viselsz, amely illik hozzád? Soha ne kenj fel olyat, amivel nem tudsz megbarátkozni, mert csak feszengeni fogsz, és utálod majd az egész világot. A smink célja pedig ugye nem ez, hanem pont az ellenkezője: királynőt rittyenteni belőled, és egy pozitív kisugárzású hölggyé varázsolni.

Tökéletes fedést biztosít, hosszan tartó, matt hatású, természetes összetevői ápolják, hidratálják az ajkakat, így a rúzs viselése közben sem szárítja ki azokat, hanem ápolt és sima marad annak érzékeny bőre. Kérlek, hogy mindig vedd figyelembe: Az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet, hiszen nem vagyunk egyformák. A bőr természetes állapota (pl. hidratáltsága) egyénenként eltérő és évszaktól, napszaktól függően folyamatosan változik. Kérlek, hogy mindig vedd figyelembe: Az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet, hiszen nem vagyunk egyformák. A bőr természetes állapota (pl. hidratáltsága) egyénenként eltérő és évszaktól, napszaktól függően folyamatosan változik. Készítettünk neked a matt rúzsokról egy jó kis BLOGBEJEGYZÉST is. Gyere és olvasd el.

A nőiesség és a szépség belőled fakad. Egyedi vagy és értékes.
A mi küldetésünk az, hogy ezt másoknak is megmutasd.