Szájfények

Balzsamos rúzsok

Vigyázz a szádra:) Persze az sem mindegy, hogy milyen szavak hagyják el az ajkaidat, de arra is figyelj, hogy legyenek mindig jól hidratáltak és egészségesek. Te ápolod őket?

Az ajakbalzsam nélkülözhetetlen segítség az ajkak érzékeny bőrének minden évszakban történő ápolásához. Krémes rúzs, mely édes cukorka színeivel és enyhén nedves hatásával teszi vonzóvá ajkaidat. Mélyrehatóan hidratálja és intenzíven táplálja az ajkakat. Azonnali enyhülést nyújt a száraz ajkaknak és biztosítja az ajkak külső hatásokkal szembeni védelmét. Természetes viaszok regeneráló keverékét tartalmazza.

A méh és a pálma levelek, puhítják, simítják és megnyugtatják a száj finom bőrét, megfelelően hidratálják és táplálják. Kérlek, hogy mindig vedd figyelembe: Az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet, hiszen nem vagyunk egyformák. A bőr természetes állapota (pl. hidratáltsága) egyénenként eltérő és évszaktól, napszaktól függően folyamatosan változik. Készítettünk neked a rúzsokról egy BLOGBEJEGYZÉST is. Gyere és olvasd el.

A nőiesség és a szépség belőled fakad. Egyedi vagy és értékes.
A mi küldetésünk az, hogy ezt másoknak is megmutasd.