Ásványi Púder – 215 – Tan, So Chic

2.400 Ft

6 vonzó árnyalatban kapható ásványi púder, mely az ásványok ápoló összetevőit egyesíti a hosszantartó hatással.

Hozzáadom a kedvencekhez
Hozzáadom a kedvencekhez
A terméket nem tesztelték állatokonA termék nem tartalmaz pálmaolajt Kiszállítás 690 Ft-tól
Oszd meg ismerőseiddel:

Leírás

Ásványi Púder – 215 – Tan, So Chic

6 vonzó árnyalatban kapható ásványi púder, mely az ásványok ápoló összetevőit egyesíti a hosszantartó hatással. Egyszerre mattít és világosít. Egységes bőrfelületet eredményez, így arcod ragyogóan üde és friss hatású lesz.

További információk

Arctípus

Márka

Kiszerelés mérete

So Chic márkáról

A So Chic! egy vadonatúj Lengyel smink márka. 2016-ban alapítottuk azzal a küldetéssel, hogy a legmagasabb, csúcsminőségű termékeket elérhetővé tegyük minden ember számára, megfizethető áron.

Nagy probléma a smink piacon, hogy rengeteg nagy márka, még a leghíresebbek is, a nagy profit érdekében Kínában gyártanak, sajnos ellenőrizetlen helyről származó összetevők, vagy nehézfémmel szennyezett alkotóelemek mellett is az olcsó gyártást választják. A nem megfelelő összetevők, allergiát, irritációt, hosszú távú károkat okozhatnak a bőrnek.

A So Chic! maximálisan biztonságos a bőrnek, még a fiatal, érzékeny, friss bőrnek is. Mi nagyon gondosan, nagy körültekintéssel válogatjuk ki a felhasznált összetevőinket. Szakembereink, termékfejlesztőink szorosan együttműködve Lengyelország több vezető smink mesterével azon dolgoznak, hogy legújabb technológiákat felhasználva, nagyon magas minőségben gyárthassunk, úgy hogy közben azonnal reagálunk az új trendekre.

Több mint 200 aktív összetevőt használunk fel a termékek gyártásánál. Micronizációs technológiával dolgozunk. Termékeinkre magas pigmentáltság jellemző. So Chic! nem csak egy megnyerő csomagolás, hanem valódi európai minőség, folyamatos innováció mellett. Mi nem tesztelünk állatokon és a legtöbb termékünk, így például minden ásványi termékünk parabénmentes.

Minden smink termék kategóriában képviseltetjük magunkat, teljes smink portfóliót lefedjük.Vevőink igényei alapján folyamatosan fejlesztjük a márkát. Minden negyed évben új termékeket mutatunk be, és minden évben kiadunk limitált termékeket is. A termékek fejlesztésénél együtt dolgozunk számos divat bloggerrel is, hogy valóban a legújabb trendek jelenhessenek meg termékeinkben.
Lengyelországban a termék a bevezetése óta eltelt két évben elismert és nagyon sikeres termék lett, most Magyarországon a sor!