Alapozó Long Matt, hosszú élettartamú vékony alap – 118 Golden beige, Joko make up (30ml)

4.800 Ft

Vékony alap és tökéletes fedés. Hosszan tartó matt hatás egész napra.

Hozzáadom a kedvencekhez
Hozzáadom a kedvencekhez
A terméket nem tesztelték állatokonA termék nem tartalmaz pálmaolajt Kiszállítás 690 Ft-tól
Oszd meg ismerőseiddel:

Leírás

Alapozó Long Matt, hosszú élettartamú vékony alap – 118 Golden beige, Joko make up (30ml)

Hosszan tartó matt hatás egész napra. A „sebum control” összetevőinek köszönhetően a JOKO alapozó kiegyenlíti a száraz és zsíros területek közötti egyenetlenséget. Tökéletesen mattítja a bőr felületét, bársonyossá varázsolja a bőröd egész napra. Vékonyabb alapozó, használatakor a finom fedés mellett elsődleges cél a mattítás.

További információk

Arctípus

Márka

Kiszerelés mérete

JOKO márkáról

JOKO MAKE-UP – 23 év tapasztalat a kozmetikumok területén. A JOKO folyamatosan fejleszti termékeit és követi a nemzetközi trendeket, a legdivatosabb színpalettákat, textúrákat, mégis egyedi termékeket kínál nagyon magas minőségű összetevőkkel. A termékek igényes és könnyedén megkülönböztethető, letisztult csomagolásban kaphatóak.

A JOKO fejlesztése során a cég meghatározó Olasz és Francia márkák vezető szakembereivel dolgozik együtt. Egyedülálló termékei a legújabb hatóanyagok és az különleges svájci mikronizációs technológia felhasználásával készülnek.

A JOKO márka első termékei 2009-ben jelentek meg a lengyel piacon, bár a cég parfümöket, szappanokat és krémeket, már 1995-től gyártott. Termék palettájuk kezdetben préselt kozmetikumokból állt – szemhéjfestékek, púderek, idővel azonban szélesedett a portfólió.

Ajakrúzs, szájfény, szempillaspirál és minden, ami a sminkeléshez szükséges, elérhetővé vált. A JOKO jelenlegi ajánlata több mint 200 egyedi terméket tartalmaz, minden smink kategóriában képviselteti magát.

Jelenlegi palettájukat a klasszikus és a legújabb trendekkel összhangban fejlesztették ki. A márka megalapozta a helyét a smink szakmában, elismerést és erős pozíciót szerezett a lengyel piacon és Európában is.