Helló Télkirálynő!

Tudod, ki jut eszünkbe rólad?

Egy elegáns, letisztult szépség, aki a kisugárzásával azonnal a figyelem középpontjába kerül – és ehhez meg sem kell szólalnia. A hangsúlyos kontrasztjaid és a tiszta színeid smink nélkül is vonzzák a tekinteteket, és ezt a hatást a tökéletesen rád szabott sminkkel fokozhatod.

Ezen az oldalon csak olyan sminktermékeket találsz, amelyek nemcsak harmonizálnak a természetes ragyogásoddal, hanem fokozzák is azt.

Megnézem a nekem való sminkszetteket
Többet szeretnék tudni a típusomról

Az ezerarcú tél – ez vagy te

Tévedés lenne azt gondolni, hogy a tél unalmas, hiszen egy Télkirálynőnek már a tekintetéből is titokzatosság sugárzik. A hideg bőrtónusod törékenynek mutat – de könnyen elképzelhető, hogy valójában oroszlánszíved van.
A tél szépségideál szó szerint sokszínű: a porcelántól kreolig terjedő bőrszínhez jégkék szem és sötétszőke haj vagy sötétbarna tekintet és éjfekete hajkorona egyaránt társulhat. A benned rejlő misztikusság felkelti az emberek kíváncsiságát – és többen késztetést éreznek, hogy megismerjenek.

Így állítsd össze a ruhatáradat

Alapvetően szerencsés helyzetben vagy, mert neked azok a színek is jól állnak, amelyek más típusoknál szóba sem jöhetnek – ugyanakkor vannak olyan tónusok, amelyekről neked kell lemondanod.
A vibráló, az élénk, a sötét és a mély színű ruhákban (fekete, fehér, vörös, királykék, éjkék, bordó, pink, tiszta zöld) magabiztosnak fogod érezni magad, amikor pedig drámai sminket készítesz, akkor a fukszia, pink, tűzvörös, málnapiros vagy padlizsán rúzs mellé válassz fekete, éjkék vagy sötétszürke szemhéjtust – a pontos kombinációt az alkalomhoz érdemes igazítanod.

Ha szeretnéd gyorsan összeállítani a neked való sminket, akkor jó helyen jársz, mert ezen az oldalon összegyűjtöttük a Télkirálynő adottságait kihangsúlyozó termékeket.

Íme, néhány neked való sminkszett

“Egy perc és mehetsz” – sminkszettek

“Rabul ejtő tekintet” – sminkszettek

“Egész napos magabiztosság” sminkszettek

“Szembetűnő nőiesség” – sminkszettek

“Ellenállhatatlan vonzerő” – sminkszettek

Összeállítom a saját sminkszettem