Tavasztündér2019-02-11T22:59:42+00:00

Hello, Tavasztündér!

Vagy hívhatunk úgy is, hogy a Ragyogás Angyala?

Hiszen amikor megjelensz egy társaságban a természetes, üde színeidet látva szinte mindenki felfrissül – mint amikor a langyos tavaszi szellő ér a bőrükhöz. A világos, meleg árnyalatok uralta külsőddel smink nélkül is kitűnsz a tömegből, a jól megválasztott termékekkel pedig egyszerűen ellenállhatatlanná válsz.

Van egy jó hírünk: ezen az oldalon csak olyan sminktermékeket találsz, amelyek nemcsak harmonizálnak a természetes adottságaiddal, hanem ki is emelik azokat.

Megnézem a nekem való sminkszetteket
Többet szeretnék tudni a típusomról

Hamvas, mosolygós tavasz – ez vagy te

Alapvetően szerencsés helyzetben vagy, mert neked azok a színek is jól állnak, amelyek más típusoknál szóba sem jöhetnek – ugyanakkor vannak olyan tónusok, amelyekről neked kell lemondanod.

Ez nem csak a ruhákra, hanem a sminkre is igaz.

A tél típus egyébként meglehetősen sokszínű: a bőrszín a porcelán fehértől a hideg bézsig vagy kreolig terjed – ha utóbbi típusba tartozol, akkor valószínűleg nyáron több ismerősöd megjegyezte már, hogy szerencsés vagy, mert sosem égsz le.
Ugyanez a változatosság jellemezi a haj-, és a szemszínt is: a sötét szőke, jeges kék szemű képviselők mellett az éjfekete hajkoronájú, sötét barna szemű szépségekkel is találkozhatunk a típuson belül.

Egyszerű tipp a ruhaválasztáshoz

A vibráló, az élénk, a sötét és a mély színekben biztosan jól fogod magad érezni (ide tartozik pl. a fekete, a fehér, a vörös, a királykék, az éjkék, a bordó, az erdőzöld, a pink, a babarózsaszín és a tiszta zöld).

Ruhatár-összeállítás magabiztosan:

A tavaszi színek tökéletesen harmonizálnak az adottságaiddal és az év legkellemesebb évszakát idézik a tolmácsolásodban.
A legjobb választásnak a könnyű, meleg színek bizonyulnak, de jegyezd meg, hogy…
  • a világos elefántcsont jobban passzol hozzád a tiszta fehérnél,
  • illetve a barack, a vízkék és a világospiros kiemeli a szemedet.

Jobb, ha kerülöd…

  • a hideg színeket (pl. a jégkéket, a fuksziát és a magentát),
  • és a mély, sötét színeket, mert ezek visszafogják a bőröd arany ragyogását és szürkének mutatnak – pedig egyáltalán nem vagy az.

Íme, néhány neked való sminkszett

“Egy perc és mehetsz” – sminkszettek

“Rabul ejtő tekintet” – sminkszettek

“Egész napos magabiztosság” sminkszettek

“Szembetűnő nőiesség” – sminkszettek

“Ellenállhatatlan vonzerő” – sminkszettek

Összeállítom a saját sminkszettem