„Jól áll nekem ez a szín?” – ez az 5 perces szépségtípusteszt segít válaszolni!

Amikor a bőrtónusodhoz passzoló árnyalatokat viseled,
természetesen ragyog a bőröd és csillog a szemed
(és ezt a környezeted is észreveszi).

Kitöltöm a tesztet
Miben segít a teszt?

„Jól áll nekem ez a szín?” – ez az 5 perces szépségtípusteszt segít válaszolni!

Amikor a bőrtónusodhoz passzoló árnyalatokat viseled, természetesen ragyog a bőröd és csillog a szemed ( és ezt a környezeted is észreveszi).

Kitöltöm a tesztet
Miben segít a teszt?

Képzeld el, hogy legközelebb csak olyan színű ruhadarabokat viszel be magaddal a próbafülkébe, amelyekről tudod, hogy jól fognak állni. És nem forgolódsz bizonytalankodva a tükör előtt azon tépelődve, hogy a kiszemelt darab tényleg sápadttá és beesetté teszi az arcodat vagy csak a fények keltik ezt a hatást.

Azok a nők, akik magabiztosan választják ki az aktuális trend nekik való ruhadarabjait, két dologgal tökéletesen tisztában vannak:

  • az alkatukkal,
  • és az alaptónusukkal.
Mi most az utóbbi meghatározásában segítünk, a teszttel ugyanis megtudhatod, melyik szépségtípusba tartozol.* Tavasz, nyár, ősz és tél – talán téged is hasonlítottak már valamelyik évszakhoz a szem-, és hajszíned, illetve a bőrtónusod alapján.

A következő 6 kérdéssel kiderítheted, hogy igazuk volt-e az ismerőseidnek.

* Az eredmény nem 100%-os pontosságú. Ha két típus közötti átmenetbe tartozol, akkor az évszaktípust egy személyes találkozó vagy megfelelő fényviszonyok mellett készített fényképek mellett tudjuk megállapítani .
Érdekel a típusom

Te melyik évszaktípusba tartozol?

A teszt kitöltése alig 5 percet vesz igénybe, de a lehető legmegbízhatóbb eredmény érdekében arra kérünk, hogy alaposan gondold át a válaszokat. Ha valamelyik kérdésnél bizonytalan vagy, akkor kérd egy ismerősöd segítségét – ez a te érdeked, mert minden válasz befolyásolja az eredményt.

A teszt 2 részből (összesen 6 kérdésből) áll, szóval hajrá!

SalesAutopilot Express

Első rész:
Válaszd ki a természetes hajszíned, szemed és a szemöldököd színét.

Kérlek, hogyválaszd ki!