Hello, Nyár Angyala!

Tudod, miért hívunk így?

Azért, mert amikor egy laza, világos ruhában sétálsz a tengerparton, úgy nézel ki, mint egy angyal. Teljesen értető, hogy a hamvas hajaddal, világos szemeiddel és hideg bőrtónusoddal elbűvölöd a körülötted lévőket. Valószínűleg smink nélkül is felfigyelnek rád, de a jól megválasztott termékekkel egyszerűen ellenállhatatlan leszel.

Mi azzal segítünk kiemelni a természetes szépségedet, hogy ezen az oldalon összeválogattuk azokat a sminktermékeket, amelyek tökéletesen harmonizálnak a típusod színeivel.

Megnézem a nekem való sminkszetteket
Többet szeretnék tudni a típusomról

Üde nyár, akire mindenki vár – ez vagy te

Igazán különleges szépségideál vagy, mert az adottságaid hasonlítanak a téltípushoz, ugyanakkor van benned egy csipetnyi tavasz. Egyébként azt tudtad, hogy ha feketére festeted a hajadat, majdnem átlépsz a Télkirálynő kategóriába?
Ha jól gondoljuk, általában a reggeli hangulatod dönti el, melyik stílus jegyében lépsz az utcára.
Akár az elbűvölő nőiesség, akár a visszafogott elegancia vagy a meghökkentő vagányság lesz a befutó, biztosan találsz olyan árnyalatot, ami jól áll.Ha jól gondoljuk, általában a reggeli hangulatod dönti el, melyik stílus jegyében lépsz az utcára. Akár az elbűvölő nőiesség, akár a visszafogott elegancia vagy a meghökkentő vagányság lesz a befutó, biztosan találsz olyan árnyalatot, ami jól áll.

Tipp a ruhatárad feltöltéséhez

A világos, hideg színű ruhákat neked tervezték – ezek az árnyalatok kiemelik az igéző tekintetedet. Ha kifinomultan nőies akarsz lenni, akkor tökéletes választás a pasztell, a világospiros vagy a fukszia, de a tengert idéző árnyalatok mindegyikében lélegzetelállító leszel (a jégkéktől a tengerészkéken át a lágy tengerzöldig).
A sárga különböző árnyalatait (citromsárga, narancs, mustár), a korallt, a lazacrózsaszínt és a földszíneket azonban jobb, ha kerülöd, mert tompítják a ragyogásodat.
Ha sminket választasz, akkor is a hideg, semleges árnyalatok között nézelődj, mert ezek emelik ki a világos hajadat és szemedet, az ajkadat pedig a rózsaszín lágy árnyalataival hangsúlyozhatod ki.

Ha szeretnéd gyorsan megtalálni a neked való sminktermékeket, akkor jó helyen jársz, mert ezen az oldalon a nyár szépségtípus irigylésre méltó adottságait kiemelő termékeket válogattuk össze.

Íme, néhány neked való sminkszett

“Egy perc és mehetsz” – sminkszettek

“Rabul ejtő tekintet” – sminkszettek

“Egész napos magabiztosság” sminkszettek

“Szembetűnő nőiesség” – sminkszettek

“Ellenállhatatlan vonzerő” – sminkszettek

Összeállítom a saját sminkszettem