„A szépség számomra azt jelenti, hogy jól érzem magam a bőrömben. Ezt, vagy egy fantasztikus vörös rúzst.” (Gwyneth Paltrow)

Nem szeretnél smink nélkül kimenni az utcára, de nem is nagyon feltűnősködnél, és megmaradnál a leheletfinom sminknél? Akkor válaszd a nappali sminket! Megmutatjuk lépésről-lépésre, hogy hogyan csináld.

1. Arckrém

Alapnak használd az O2SKIN oxigénes arcápoló zselét, vagy a mélyhidratáló nappali arckrémet. Javítja a bőr tónusát, védelmet nyújt a káros belső, és külső tényezők ellen.

Tipp: várd meg, míg a bőröd beissza a krémet, és csak utána folytasd a sminkelést.

2. Korrektor

A korrektor a szem alá kerüljön. Azoknak előnyös, akiknek hajlamos a szemük a karikásodásra. Nem kell szégyellned, csak ügyesen eltakarnod.

Természetesen a bőrhibákat, pattanásokat, és hegeket is nagyon szépen elrejtheted vele a kíváncsi tekintetek elől.

A korrektor után következhet az alapozó felvitele. Válaszd a bőrszínedhez illőt. A videóban is látható modell sminkjéhez a világos bőrszíne miatt a So Chic legvilágosabb árnyalatú alapozóját használta fel a sminkes. Ez a So Chic! Cover Foundation 300. Ha nagyon világos a bőröd, akkor neked is ez lesz az ideális alapozó.

3. Púder

A púderrel remekül lefixálhatod az alapozót.

4. 4. Szemhéjalap

A modell sminkje egy csillogós szemhéjpúdert is tartalmaz alapként. A JOKO makeup szemhéjalapja hosszan tartóvá és frissé varázsolja a szemkörnyéki sminket.

5. Szemhéjpúder

A modell rózsaszínes-lilás szemhéjpúderes fedést kapott, ami nagyon szépen kerekíti, és kiemeli a szemeit. Te válassz kedved szerint, de törekedj a halvány színek felé.

6. Szempillaspirál

Ha eleve hosszúak a szempilláid, akkor elég a dúsító szempillaspirált használnod, nincs szükség az extra hosszabbításra.

7. Szemhéjtus

Mivel most a cél a szolid hatás, csak egy egészen vékony vonalban tedd fel.

8. Szemöldökformázás

Ha nem elég dús a szemöldököd, vagy nem olyan a vonala, amilyennek szeretnéd, korrigálhatod, szépítheted. Ahhoz, hogy valóban szép lehessen a végeredmény, a formázásnál kövesd a háromszög szabályt!

a.) tegyél egy hosszú ceruzát az orrtő vonalához – itt kezdődjön a szemöldököd

b.) a ceruzát hagyd az orrtő vonalánál, és keresztezd a pupillát – itt legyen a szemöldököd legmagasabb pontja

c.) még mindig az orrtőnél helyezkedjen el a ceruza egyik vége, míg a másik a szemed legszélső pontjának vonalában- itt legyen a szemöldököd vége

Ez a forma a legszebb, így jó ha törekedsz az elérésére.

Ha abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy a saját szemöldöködből is ki lehet szedni ezt a formát, tedd meg még jóval a sminkelés elkezdése előtt, hogy meg tudjon nyugodni a szemkörnyéki rész.

9. Matt rúzs

A So Chic 12 -féle matt rúzzsal kényeztet el. A modell ajkaira egy rózsaszínes árnyalatú került, hiszen ez illik a sminkjéhez.

Kövesd a fenti lépéseket, és csodaszép nappali sminked lehet!

Érdekel ez a téma? Szeretnél hasonló cikkeket olvasni?

Gyere és csatlakozz hozzánk! Töltsd ki az alábbi űrlapot, mi pedig értesítünk téged az elkészült bejegyzéseinkről.

Oszd meg ismerőseiddel: