Képzeld el, hogy holnap filmbe illően indul a napod. Felkelsz, megiszod a reggeli kávéd vagy teád, kiválasztod a hangulathoz és az időjáráshoz passzoló ruhát, megreggelizel és összepakolod a napi pakkodat. Mivel időben vagy, ezért beállsz a fürdőszobatükör elé, hogy elkészítsd az outfitedhez passzoló sminket.
Eddig minden jól hangzik igaz? Sajnos a nyugodt készülődés pillanatok alatt kapkodásba csap át, ha a neszesszeredben megbújó termékek silány minőségűek. Tedd a szívedre a kezed és valld be őszintén, hogy téged is az őrületbe kerget, ha lassan szárad a szemhéjtus vagy képtelenség egyenletesen felvinni az alapozót. Igen, ezeket a problémákat csak a nők értik – de ők nagyon.

Mert mit ad egy jó minőségű sminktermék?

Ha röviden akarjuk megfogalmazni, akkor egyszerűen azt, hogy jól érzed magad a bőrödben időjárástól, napszaktól, sőt gyakran a hangulatodtól függetlenül. Nem tudom, te hogy vagy vele, de én sokszor ezért sminkelem ki magam.
A hosszú, íves szempilláimat látva akaratlanul is elmosolyodom, imádom, hogy az alapozóm eltünteti a kisebb bőrhibáimat, a kedvenc rúzsaim pedig felteszik a megjelenésemre a pontot. (Ez van, hogy egy egyszerű babarózsaszín, máskor egy figyelemfelkeltő fukszia árnyalat a kedvemtől függően.)
Neked is mondták már, hogy arcot rajzolsz magadnak? És elgondolkodtál már azon, mennyire van valóságalapja? Nekem ez a kifejezés azért túlzás, mert azt sugallja, hogy egy maszkot teszek fel. De a jó sminknek nem ez a dolga, hanem az, hogy kihangsúlyozza a vonásokat, méghozzá a természetes színek figyelembe vételével.
Nem véletlen, hogy a férfiak többsége a mű, Barbie baba-hatás helyett az egyszerű, letisztult vonású nőket keresi. Vitán felül áll, hogy a rosszul megválasztott színek egyenes utat jelentenek a közönséges megjelenéshez, de ezt könnyen elkerülheted, ha tudod, melyik szépségtípusba tartozol.

A magabiztos városi nő

A színek mellett a másik nagy kérdés általában a márka. Vérbeli nőként valószínűleg te sem akarsz kompromisszumot kötni a tartósság, a minőségi alapanyagok és a praktikum között. A JoKo make up családdal nem is kell. Ezeket a termékeket szeretni fogod, ha városi hangulatot idéző sminkeket keresel.
Mert ha a márka személy lenne, akkor egy magas sarkúban, napszemüvegben és lobogó hajjal magabiztosan lépkedő városi nő lenne. Olyan, akire rámosolyognak a szembejövők és elismerő pillantásokkal tisztelegnek a megjelenése előtt.
A JoKo nőkkel Európa rengeteg utcáján találkozhatsz, mert ezeket a sminktermékeket lassan az egész kontinensen elismerés övezi – nem véletlenül.

Ugye emlékszel még az idilli sminkelős jelenetre?

A JoKo ezt váltja valóra, mert a rúzs olyan marad, amilyennek felvitted (nem kenődik el), az alapozót könnyen és egyenletesen oszlathatod el és a szempillaspirál is egész nap jól tartja magát (és persze nem gyullad be tőle a szemed, mint a silány minőségű termékektől).
Szerintem ez a minimum, amit egy normális sminkmárkától el lehet várni. A sikerhez persze ennél több kell, a JoKo ezt a trendeket követő színekkel, csomagolással, a szinte bőség zavarát keltő termékválasztékkal és utazáshoz is tökéletes kiszerelésekkel érik el.
A szépségtípusod kiválasztása után itt tudsz a természetes színeidhez passzoló JoKo termékek között szemezgetni.

Válaszd ki az arctípusod és szemezgess bátran a természetes színeidhez passzoló Joko Make-Up termékek közül.

Érdekel ez a téma? Szeretnél hasonló cikkeket olvasni?

Gyere és csatlakozz hozzánk! Töltsd ki az alábbi űrlapot, mi pedig értesítünk téged az elkészült bejegyzéseinkről.

Oszd meg ismerőseiddel: