Pikkelysömör spa


Víz- fény- reflex- és elektroterápia Gyógykrémes kezelések Masszázsok Pikkelysömör esetén hagyományos gyógyfürdő kezeléseket ötvözünk korszerű orvosi szaktudással és különböző modern terápiákkal.

A bőrbetegségek esetén különösen fontos ezek közül a táplálkozási tanácsadása relaxációs wellness-kezelések  és a modern edzésprogramok.

pikkelysömör idegkezels vörös foltok a háton és a hason

Célunk, hogy hosszú távon javítsuk egészségét, és hogy garantáljuk a kezelés pozitív hatásainak fennmaradását a gyógyszállóból történő távozását követően is. A megfelelő ideig tartó büdöskői kezeléseinkkel a bőrgyógyászati rendellenességeket is visszaszoríthatják.

kezelés Magyarorszgon psoriasis vörös folt az arcon pikkelyezéssel

Ján Lidaj — Vezető orvos, dermatovenerológus, Smrdáky, Szlovákia Természetes gyógymódok A termálvíz és pikkelysömör spa gyógyiszap nagy segítséget jelent pikkelysömör esetén A természet erejére és a természet gyógyító kincseire, a termálvízre és a gyógyiszapra hagyatkozunk, hogy pozitív változást érjünk el betegsége tüneteit illetően.

Az idilli szlovák pikkelysömör spa, Büdöskő   gyógyvizes forrása  az egyik legmagasabb hatóanyag tartalmú és következésképp a leghatékonyabb pikkelysömör spa gyógyvíz Európában.

pikkelysömör fotókezelés pikkelysömör kezelésére gyógyszeres kezelés

Ez a víz a bőrbetegségek kezelésében kivételes hatékonysággal bír. A büdöskői kénes iszap  ugyanolyan hatékony, mint a termálvíz, ezért szintén használják a pikkelysömör kezelésére.

A szlovák Büdöskőn  található Ensana Health Spa szállodáinkban és az erdélyi Szovátán  található szállodáinkban is biztosítunk kezeléseket pikkelysömör ellen.

száraz vörös folt a kéz bőrén gyógyszertári gyógyszer pikkelysömörhöz